https://vnedorozhnik.net.ua/


КОМПАНІЯ BYD ПРЕДСТАВИЛА НОВИЙ ГІБРИДНИЙ КРОСОВЕР


BYD представить на автомобільній виставці у Женеві 2024 року свій новий гібридний кросовер Seal U DM-i. Ця модель відрізняється від свого електричного побратима, Seal U, дизайном передньої частини з витонченими повітрозабірниками, але в іншому залишається впізнаваним.

Новий кросовер має довжину 4,77 метра, ширину 1,89 метра і висоту 1,67 метра. Також він оснащений 19-дюймовими легкосплавними дисками з оригінальним двоколірним дизайном.

BYD Seal U DM-i має вражаючий інтер’єр, зокрема 15,6-дюймовий сенсорний екран на центральній консолі, який доповнюють повітропроводи та бездротова зарядна станція для двох смартфонів.

В інтер’єрі BYD Seal U DM-i є селектор трансмісії з кристалічним дизайном, що надає йому ексклюзивний вигляд. Також він має шкіряну оббивку сидінь та сучасну мультимедійну систему з голосовим управлінням і можливістю оновлення через повітря.

Модель має складні задні сидіння (можна скласти у співвідношенні 60:40) та великий багажник від 552 до 1440 літрів. Технологія “Pulse Heating” забезпечує на 10% більш ефективне обігрівання, а система швидкої зарядки дозволяє зарядити акумулятор від 30 до 80% за 35 хвилин.

Хоча конкретні деталі специфікацій для європейського ринку поки що не відомі, відомо, що Seal U DM-i може мати 1,5-літровий бензиновий двигун з 110 к.с. і електродвигун з 197 к.с.

Автомобіль доступний з двома типами батарей, які забезпечують запас ходу до 110 та 150 км відповідно за стандартом NEDC. Однак, за очікуваннями, в умовах WLTP ці показники будуть трохи меншими.

Ціни на кросовер BYD Seal U DM-i ще не були оголошені, але очікується, що вони будуть більш доступними, ніж у повністю електричної версії, яка починається від 44 990 євро.


 https://vnedorozhnik.net.ua/


Коментарі

Популярні публікації