https://ampercar.com


Електричний фургон Rivian Amazon Delivery Van отримав ім’я

З майбутнім запуском Tesla Cybertruck і Ford F-150 Lightning ринок електричних пікапів буде швидко розширюватися. Постачання замовникам F-150 Lightning намічені на весну 2022 року, і Cybertruck також затримується. З іншого боку, відносний новачок Rivian, просуває вперед виробництво пікапа R1T і позашляховика R1S. Спочатку перші постачання R1T і R1S були заплановані на липень, але проблеми, викликані пандемією, відклали запуск R1T до вересня, а R1S до пізньої осені.

Ця затримка також дозволить Rivian зосередитися на розробці своїх електричних автофургонів для Amazon. В рамках величезних інвестицій Amazon в розмірі 700 мільйонів доларів Rivian створює парк з 100000 електричних автофургонів, які зроблять революцію на комерційному ринку. Серійне виробництво почнеться пізніше в цьому році, але кілька тестових фургонів вже були помічені на вулицях Лос-Анджелеса.

У фургона доставки Amazon Rivian поки немає офіційної назви, але в заявці на реєстрацію товарного знака, виявленій Rivian Owners Forum, передбачається, що він буде називатися «RCV». Якщо ви ще не здогадалися, «RCV», швидше за все, означає «комерційний автомобіль Rivian». Скоро їх можна буде побачити на дорозі, тому що Rivian планує випустити 10000 фургонів RCV в 2022 році.

Це не єдина модель, над якою працює Rivian. Минулого місяця було виявлено товарні знаки для назв моделей R3S, R4S, R5S, R3T, R4T і R5T. Rivian вже оголосила про плани представити шість нових моделей до 2025 року, так що вони можуть стати наступниками R1T і R1S. Згідно з нинішньою угодою про імена Rivian, моделі S будуть позашляховиками, а моделі T – пікапами.

https://ampercar.com/elektrychnyj-furgon-rivian-amazon-delivery-van-otrymav-im-ya

Коментарі

Популярні публікації