Перейти до основного вмісту

 

http://surl.li/frmdc

У США виявили Chevrolet Corvette Stingray 1976 року в стані нового авто.


США виявили Chevrolet Corvette Stingray 1976 року в стані нового авто. Культовий американський спорткар 47 років не виїжджав на дороги. Про автомобіль розповіли на сайті Carscoops, повідомляє «Фокус».

Цей Chevrolet Corvette придбали в штаті Кентуккі у 1976 році та з невідомих причин одразу поставили в гараж. Лише у 2021 році цю капсулу часу виявили та викупили.

Яскраво-червоний Chevrolet Corvette C3 дуже добре зберігся, а на його одометрі вказано пробіг 26 км. Автомобілю перефарбували задній бампер, адже там потріскалася фарба, але в іншому його кузов у непоганому стані.

У салоні на шкіряних сидіннях і тканинних килимках немає жодних слідів зношування. Спорткар оснащений електросклопідйомниками, радіо та кондиціонером. Дах купе виконаний знімним.

Під капотом встановлений 5,7-літровий V8 потужністю 210 к.с. — віддачу двигуна в середині 70-х знизили, щоб він відповідав новим еконормам. Із 3-ступінчастою автоматичною КПП розгін до 100 км/год займає 6,8 секунди, а максимальна швидкість становить 195 км/год. Chevrolet Corvette C3 оснащений диференціалом, що самоблокується, і дисковими гальмами всіх коліс.

Минулого року Chevrolet Corvette Stingray пройшов розширене технічне обслуговування. Йому замінили шини, повітряний фільтр, гальмівну рідину та трансмісійне мастило, а також перефарбували мотор і впорядкували гальма.

Повідомляється, що залишилося лише заправити кондиціонер. Тепер Chevrolet Corvette 1976 планують продати на аукціоні.

http://surl.li/frmdc



Powered by Theme Mason

Коментарі

Популярні публікації