Перейти до основного вмісту

 

https://cutt.ly/dONRgag

 Підбірка кращих кросоверів для українських доріг

Кросовери частіше за інші автомобілі очолюють рейтинги продажів. Здебільшого вони повнопривідні, мають стильний дизайн та відмінні технічні параметри. На українському авторинку є з чого обирати, у наявності багато брендів та моделей, пише Avtosota.


Наприклад, можна обрати автомобіль від корейського виробника Hyundai Tucson. Його вартість починається від 27 тисяч доларів США. Машина моє 2 літровий двигун та АКПП на 6 передач. Комплектація непогана, дизайн яскравий.

Та оскільки, обирати є з чого, пропонуємо ознайомитись з іншими достойними пропозиціями:

  • Nissan X-Trail. Вартість авто у базовій комплектації коштує близько 24 300 $. Автомобіль має двигун V 2 л та механічну коробку передач.


  • Toyota RAV4 у звичайній комплектації вартість машини починається від 25 600 $. Під капотом у нього 2 л двигун з D-4S технологією. У салоні сучасна мультимедійка та базові опції.

    KIA Sportage — один із найпоширеніших автомобілів на українських дорогах. Мінімальна ціна у тому ж сегменті, що й у попередніх моделей. Коштує він приблизно 25 700 $. Машина має датчики дощу, парктроніки, підігрів передніх сидінь та інші опції за таку ціну.
  • Nissan Juke вартий 26 тисяч доларів та чудово укомплектований. Має турбодвигун, коробку автомат на 8 передач. Ця машина зекономить пальне водієві, а також зробить їзду максимально комфортною. Усередині потужна мультимедійна система, а також акустика BOSE.


  • Peugeot 2008 — ще один достойний варіант. По-перше, вартість 26 800 $ моделі у базовій комплектації. По-друге, сучасним дизайном.АКПП на 8 передач та двигун 1,5 л. По-третє, автівка приваблює 



https://cutt.ly/dONRgag

Коментарі

Популярні публікації